Дари книга

  • 14/09/2020 11:06
  • |
  • 0 коментара
Дари книга

Дари книга

Основно училище „ Св. Св. Кирил и Методий“ с. Чешнегирово с радост се присъединява към кампанията на Министерството на образованието и науката и асоциация „Българска книга“ под наслов „Купи 1 книга. Дари я на своето училище“. Годината е по-различна, по-различен ще е и първият учебен ден - зависи от всички нас да го превърнем в специален и по-запомнящ се. Асоциация „Българска книга” призовава децата и техните родители да купят нова книга, която да дарят на своето училище.
По този начин всички ние ще покажем своето отношение към литературата и към духовните ценности. Така нашите ученици ще се превърнат в посланици на четенето, ще споделят интересна книги със съучениците си. Книгите ще се превърнат в непреходни духовни цветя, които ще съпътстват дните на учениците в класната стая по пътя на знанието.
Тази кампания ще допринесе за обогатяване на училищната библиотека, както и създаването на класни библиотеки, които ще бъдат на разположение на учениците.
Нека в тези трудни времена да успеем заедно да съхраним духовните пътеки към непреходните истини на словото и да престъпим училищния праг със СЛОВО в ръка!
Ръководството на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Чешнегирово

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност: